Ingrediente naturale pentru un gust desăvârșit

Cerealele contribuie la gustul și la aroma berii
Acestea reprezintă sursa de zaharuri pe care, ulterior, drojdia, le transformă în bioxid de carbon și alcool, prin procesul de fermentație. În funcție de zona geografică și tipul de bere dorit, poate fi folosită o largă varietate de cereale: orz, grâu, porumb, ovăz sau orez.

90% din bere este apă
Trebuie să fie limpede, microbiologic pură și să prezinte o armonie perfectă între mineralele pe care le conține pentru a permite berarului să obțină stilul de bere pe care îl dorește.

Hameiul contribuie cu amăreala și substanțele de aromă
Este totodată un conservant natural care face din bere un produs stabil care își păstrează proprietățile în timp. În funcție de tipul de bere dorit, maeștrii berari pot folosi mai multe tipuri de hamei.

Supranumită motorul fabricării berii, drojdia contribuie la aromă, întrucât poate conferi berii note florale sau fructate

Drojdia transformă zaharurile fermentescibile în bioxid de carbon și alcool.

Sari la bara de unelte